2020. július 17., péntek 15:38

A Waclaw Felczak Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. július 17., péntek (OS) - A magyar–lengyel kapcsolatok elmélyítésére kiírt programokra mostantól új online felületen jelentkezhetnek a pályázók.

    A Wacław Felczak Alapítvány 5 új pályázati kiírással erősíti a lengyel-magyar együttműködést a járványhelyzet okozta szünet után.

A felhívások között 4 első alkalommal meghirdetett pályázat is szerepel: egy-egy ösztöndíjas program mesterszakos (PIAST) és doktorandusz hallgatóknak (JAGELLÓ), egy tudományos-ismeretterjesztő cikkíró pályázat (VISZTULA), valamint a két ország közötti kulturális és művészeti együttműködések támogatására irányuló kiírás (SKAMANDER).

Az újonnan meghirdetett programokon túl az ÖRÖKÉLETŰ TÖLGY pályázat keretében immár harmadik alkalommal nyílik lehetőség támogatásért folyamodni a magyarországi székhelyű felsőoktatási és tudományos intézményeknek, illetve tanároknak, kutatóknak magyar–lengyel vagy lengyel témájú tudományos kutatási projektekre.

A pályázatok teljes keretösszege meghaladja a 28 millió forintot.

Újdonság, hogy több hónapos informatikai fejlesztést és előkészítést követően a pályázatok leadására az Alapítvány honlapjának új pályázati felületén kerül sor. Az e-pályázatok előnye, hogy felhasználóbarát és gyors ügyintézést tesznek lehetővé, még regisztrációt sem igényelnek. A rendszer folyamatos támogatást nyújt a pályázóknak a formai hibák, félreértések elkerülésére.

A pályázatok az alábbi linken érhetőek el: https://wfa.hu/palyazatok

     Kiadó: Waclaw Felczak Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.