2020. július 18., szombat 07:23

A Le az adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2020. július 18., szombat (OS) - Július 15-én Budapesten tartotta meg első pártgyűlését a Le az Adók 75%-val Párt,ahol megjelent tagságunk döntött a tisztségekről, a stratégiáról és a jelölt állításról.

Július 15-én szerdán megtartotta első tisztújító gyűlését a Le az Adók 75%-val Párt, melyen részt vettek a szervezet alapítói, a küldöttgyűlés apparátusának tagjai, és a párt támogatói csoportjának néhány tagja is képviseltette magát.

Az összejövetelen először a megjelent párttagok között megegyeztünk a felelős pozíciókról és tisztségekről is, ezáltal is garantálva hogy minden tag ugyanolyan intenzitással vegye ki részét a pártmunkából, mint amennyire hisz céljainkban és elveinkben. Az egybegyűltek között az online jelenlétért felelős, a belső kommunikációért felelős szóvivői, a jelöltállításért felelős és a vezetői feladatokat ellátó elnöki pozíciók élére neveztünk ki tagokat, minden esetben ellenvetés nélkül, egyhangú beleegyezéssel döntöttünk.

A párt tisztségeire a következő tagok lettek kinevezve:

Pártelnök: Ecsenyi Áron
Szóvivő: Gyenge Dániel