2020. július 18., szombat 07:23

A Le az adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2020. július 18., szombat (OS) - Július 15-én Budapesten tartotta meg első pártgyűlését a Le az Adók 75%-val Párt,ahol megjelent tagságunk döntött a tisztségekről, a stratégiáról és a jelölt állításról.

    Július 15-én szerdán megtartotta első tisztújító gyűlését a Le az Adók 75%-val Párt, melyen részt vettek a szervezet alapítói, a küldöttgyűlés apparátusának tagjai, és a párt támogatói csoportjának néhány tagja is képviseltette magát.

Az összejövetelen először a megjelent párttagok között megegyeztünk a felelős pozíciókról és tisztségekről is, ezáltal is garantálva hogy minden tag ugyanolyan intenzitással vegye ki részét a pártmunkából, mint amennyire hisz céljainkban és elveinkben. Az egybegyűltek között az online jelenlétért felelős, a belső kommunikációért felelős szóvivői, a jelöltállításért felelős és a vezetői feladatokat ellátó elnöki pozíciók élére neveztünk ki tagokat, minden esetben ellenvetés nélkül, egyhangú beleegyezéssel döntöttünk.

A párt tisztségeire a következő tagok lettek kinevezve:

Pártelnök: Ecsenyi Áron
Szóvivő: Gyenge Dániel
Online jelenlét: Szombati Péter, Csordás Balázs
Jelöltállításért felelős: Vági Márton

     Kiadó: Le az adók 75%-ával Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.