2020. július 18., szombat 12:42

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. július 18., szombat (OS) - DK: A Demokratikus Koalíció szolidaritást vállal a tüntető postai dolgozókkal

        Miközben az ország vezetése a veszélyhelyzet okozta gazdasági válság alatt is Brüsszellel riogat, és az EU-ra mutogat, ezalatt a közszolgáltatást végzőkön, a tanárokon, az ápolókon, az orvosokon és a postásokon spórol. Hiába jelezték a postai dolgozók már többször is, hogy mekkora bajban van az ágazat, hiába a nevetséges fizetés, a pályát elhagyók hatalmas aránya, a nem megfelelő technikai feltételek, Orbánék, ahelyett, hogy a megtakarításokat a kormányzati vízfejen, vagy saját strómanjaikon kezdték volna, őket sújtották további elvonásokkal.
     A Demokratikus Koalíció szolidáris a ma Budapesten utcára vonuló postai dolgozókkal! Felszólítjuk a Fidesz-kormányt, hogy az értelmetlen pénzszórás, a minisztériumok költöztetése és felbútorozása, az oligarchák közpénzzel való kitömése helyett azonnali hatállyal rendezze a postai dolgozók helyzetét, és tegyen érdemi lépéseket a Magyar Posta mélyrepülésének megállítására!

Arató Gergely
a DK frakcióvezető-helyettese

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.