2020. július 20., hétfő 15:57

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. július 20., hétfő (OS) - Médiaképzés a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

    A tények tisztelete és az információk összegyűjtése, a tájékozott polgárok számának növelése és a demokratikus nyilvánosság érdekeinek védelme – ezeket az értékeket kívánja képviselni a Nemzeti Közszolgálati Egyetem a szeptemberben induló, új szakirányú továbbképzésén. Az egyetem célja, hogy a közügyek és a köz szolgálata iránt érdeklődő fiatalokat olyan készségekkel ruházza fel, amelyek alkalmassá teszik őket arra, hogy újságíróként vagy szerkesztőként megállják a helyüket az állandóan változó 21. századi médiavilágban.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem azt a célt tűzte ki, hogy olyan szakembereket képezzen, akik a szükséges elméleti és gyakorlati alapok birtokában megfelelnek a professzionális  média kihívásainak. Célunk, hogy a magyar újságírás hagyományait ötvözzük azokkal a technológiai ismeretekkel, amelyek nélkülözhetetlenek az új médiavilágban. Fontosnak tartjuk, hogy képzésünk gyakorlatorientált legyen, ezért az órák jelentős részét (vágást, operatőri, adásrendezői ismereteket, a video- és hangtechnikai képzéseket) valós helyszíneken, többek között az MTVA stúdióiban tartjuk.

     Kiadó: Nemzeti Közszolgálati Egyetem

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.