2020. július 25., szombat 17:17

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. július 25., szombat (OS) - A kamuvideósok akarják értékelni a védekezésben résztvevőket? – Reagálás Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) nyilatkozatára

Elképesztő, hogy a kamuvideósok akarják értékelni a védekezésben résztvevőket. Bangóné Borbély Ildikó, Korózs Lajos és a többi baloldali politikus és álhírgyár kizárólag azzal volt elfoglalva az elmúlt hónapokban, hogy hazugságokat terjesszen a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos védekezésről és folyamatosan támadja a mentőket, egészségügyi dolgozókat, rendőröket, járványügyi szakembereket és a kormányt. A baloldal kezdettől akadályozza a védekezést, nem szavazta meg a sikeres védekezéshez szükséges koronavírus-törvényt, a veszélyhelyzetet, a járványügyi készültséget és a pénzügyi forrásokat sem. Ezek nélkül nem érhettük volna el, hogy Magyarország most az egyik legbiztonságosabb ország, ahol sok más országgal ellentétben eddig elkerültük a tömeges megbetegedéseket.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz