2020. július 29., szerda 14:24

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. július 29., szerda (OS) - Ha a baloldalon múlt volna, százezrek veszítik el munkájukat - Reagálás Barkóczi Balázs (DK) és Komjáthi Imre (MSZP) nyilatkozatára

    A koronavírus-járvány sok ember munkahelyét is veszélyezteti, ha a baloldalon múlt volna, akkor százezrek veszítik el munkájukat. A baloldal ugyanis semmilyen járvány miatti gazdaságvédelmi intézkedést és költségvetési forrást nem támogatott. A támogatás helyett csak kamuvideók és álhírek gyártásával és folyamatos politikai támadással vannak elfoglalva, és ugyanazt a megszorításokra épülő politikát követelik, amivel egyszer már tönkretették az országot. Gyurcsány és a baloldal kormányzása alatt megduplázta a munkanélküliséget, a válságban sem segítette a munkahelyek megtartását, hanem megszorításokkal még tovább súlyosbította a munkanélküliséget. 2010 óta a munkanélküliség harmadára csökkent, a mostani gazdaságvédelmi akció pedig több mint egymillió magyar ember munkahelyét védi, és a munkahelyteremtő beruházások ösztönzésével minden a vírus által elpusztított munkahely helyébe újat teremtünk. A foglalkoztatási adatokból kirajzolódik, hogy a korábban munkájukat elveszített emberek jelentős része már vissza tudott térni a foglalkoztatásba, júniusban 60 ezer fővel bővült a foglalkoztatottak száma, és az a cél, hogy minden álláskereső újra munkához jusson.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.