2020. július 31., péntek 09:52

Az American Councils a Nemzetközi Oktatásért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. július 31., péntek (OS) - Az American Councils Alapítvány 18-26 éves felsőoktatásban tanuló résztvevőket keres bármely tudományterületről az Elie Wiesel Nobel-békedíjas író, aktivista, egyetemi tanárról elnevezett tanulmányútjára. Olyan jelentkezőket várnak, akiket érdekel a II. világháború, a történelem általában és az emberi jogok, valamint szívesen tennének a közösségükért.

    A sikeres magyar jelentkezők román és moldovai egyetemistákkal együtt lehetőséget kapnak arra, hogy román, lengyel és magyar helyszíneket bejárva egy tanulmányút keretében tudjanak meg többet a holokausztról, virtuális oktatásban vegyenek részt és az új ismeretek alapján megvalósítsák projektötletüket!

A részvétel ingyenes és angol nyelven folyik.  

Pályázni a személyes adatok megadásával és néhány rövid esszékérdés megválaszolásával az alábbi linken lehet: https://ais.americancouncils.org/eliewiesel

Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 9-én éjfél

További részletek a projektről itt: https://americancouncils.ro/programe/elie-wiesel-study-tour/

A magyar egyetemisták részvételét az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége támogatja. Az Elie Wiesel tanulmányút kezdeményezője az American Councils for International Education - Romania, a magyar egyetemisták részvételét a budapesti székhelyű American Councils a Nemzetközi Oktatásért Alapítvány szervezi.

Érdeklődni a hu@americancouncils.org e-mail címen vagy a +36 30 979 0314 telefonszámon.

     Kiadó: American Councils a Nemzetközi Oktatásért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.