2020. augusztus 2., vasárnap 10:50

JAVÍTÁS - A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. augusztus 2., vasárnap (MTI) - Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 10.46 órakor kiadott,  anyagunk címe helyesen:

        A Demokratikus Koalíció közleménye

Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!

JAVÍTOTT VÁLTOZAT - A Demokratikus Koalíció közleménye
     Budapest, 2020. augusztus 2., vasárnap (OS) - A Demokratikus Koalíció fejet hajt a roma holokauszt áldozatai előtt
Augusztus 2-a a roma holokauszt emléknapja. Ezen a napon emlékezünk arra a sokezer emberre, akiket cigány származásuk  miatt gyilkoltak meg a II. világháborúban.

A Demokratikus Koalíció fejet hajt a roma holokauszt áldozatai előtt. A mi kötelességünk emlékezni és emlékeztetni, azért, hogy soha ne ismétlődhessen meg az, hogy egy ország saját polgárait alsóbbrendűnek tekintve, szó nélkül halálba küldi. Hetvenöt évvel a második világháború befejezése után a világon még mindig a gyűlölet uralkodik, ezért különösen fontos, hogy ne engedjük letagadni vagy feledésbe merülni a múlt borzalmait. Mi, európai magyarok egy sokszínű világban hiszünk, ahol érték a sokféleség, a kultúrák eltérősége, ahol senkit sem érhet hátrány a származása miatt.

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.