2020. augusztus 7., péntek 14:13

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. augusztus 7., péntek (OS) - Gyurcsányék beszélnek válságkezelésről? – Reagálás Arató Gergely (DK) nyilatkozatára

Álságos, hogy azok a Gyurcsányék beszélnek válságkezelésről, akik úgy kezelték a válságot, hogy újabb terheket tettek az emberek vállára, megszorítást megszorításra halmoztak. A baloldal kormányzása alatt csőd szélére sodorta az országot, a 2008-as világgazdasági válság a legyengített országot végleg padlóra küldte, több százezer ember munkahelye szűnt meg, adót emeltek és elvettek egyhavi fizetést, valamint egyhavi nyugdíjat is. Az elmúlt hónapokban inkább akadályozták a járvány elleni védekezést ahelyett, hogy támogatták volna a gazdaságvédelmi és munkahelyvédelmi intézkedéseket. A baloldal nem volt képes megszavazni a gazdaságvédelmi intézkedésekhez szükséges jogszabályokat és költségvetési forrásokat sem. Ha Gyurcsányékon múlna se munka, se bértámogatás nem lenne.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz