2020. augusztus 15., szombat 09:22

Sneider Tamás független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. augusztus 15., szombat (OS) -

        Bana Tibor független képviselőtársam 27%-os eredménye mögött 4%-ot tudott elérni az őt követő ellenzéki jelölt! Vajon ki az esélyes a legtöbb szavazatra ebben a választókerületben?!
     Magam 35%-os eredményt értem el a körzetemben. Az utánam következő – egyébként szimpatikus – ellenzéki jelölt 8%-ot tudott elérni. Vajon ki az esélyes a legtöbb szavazatra ebben a választókerületben?!
     A parlament egyik legaktívabb képviselőjét, Varga-Damm Andreát az ország több pontjáról keresték meg kizárt és kilépett jobbikosok, hogy induljon az adott körzetben, mert nincs más esélyes ellenzéki személy a körzetükben. Vajon egy ilyen választókerületben ki az esélyes a legtöbb szavazatra?!
     Vajon miért ne indulhatna Rigán István a hajdúszoboszlói körzetben, mikor 30%-os eredményével háromszor több szavazatot kapott, mint az őt követő ellenzéki jelölt? Miért ne indulhatna Demeter Pál alpolgármester, aki 27%-os eredménnyel szintén kimagaslóan teljesített, és azóta már alpolgármester is? Vajon miért ne indulhatna Fenyvesi Csaba, aki 25%-os eredménnyel több, mint háromszor annyi szavazatot kapott a dombóvári körzetben, mint az utána következő ellenzéki jelölt? Vajon miért ne indulhatna Rába Kálmán a sárvári körzetben, mikor a legjobb eredményt érte el, és ő a legesélyesebb? Vajon miért ne indulhatna Kőszeghy Ábel, aki Debrecenben több, mint kétszer annyi szavazatot kapott, mint az utána következő ellenzéki jelölt?

     Kiadó: Sneider Tamás független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.