2020. szeptember 8., kedd 17:37

A Honvédelmi Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 8., kedd (OS) -

    Nemzetközi gyakorlatokat tartanak Magyarországon szeptember 7. és október 7. között a Magyar Honvédség Központi Gyakorló- és Lőterének (Újmajor, Hajmáskér, Körös-hegy, Bakonykút és Újdörögd) térségében.

 A gyakorlatok miatt a megszokottnál nagyobb csapatmozgásra és katonai gépjárműforgalomra kell számítani az alábbi időpontokban és útvonalakon:

-          2020. szeptember 09-én (szerdán) 22:00 és szeptember 10-én (csütörtökön) 02:00 óra között Nagylak (Románia) – Veszprém útvonalon.

-          2020. szeptember 12-én (szombaton) 00:05 és 11:00 óra között a Tornyosnémeti (Szlovákia) határátkelőhely – Veszprém útvonalon.

-          2020. szeptember 12-én (szombaton) 22:00 és szeptember 13-án (vasárnap) 08:00 óra között a Nagylak (Románia) határátkelőhely – Veszprém útvonalon.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai szállítmányokat, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvoj hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól.
     Kiadó: Honvédelmi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.