2020. szeptember 10., csütörtök 12:03

Az Effekteam Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 10., csütörtök (OS) - Az Effekteam Egyesület október 1-jén rendezi meg szokásos éves konferenciáját, ezúttal az online térben. A Közösség.Hatás.Jövő. A vállalati felelősség 4 arca című rendezvény előadói és a kerekasztal-beszélgetésekben részt vevő vállalati fenntarthatósági szakemberek, egyetemi kutatók, nonprofit szervezetek képviselői arra a kérdésre keresik a választ, hogy a koronavírus-járvány idején elindult pozitív vállalati folyamatok tovább élnek-e a válság után is.

        A konferencia bevezető előadását Radácsi László PhD, a Budapesti Gazdasági Egyetem stratégiai és innovációs rektorhelyettese tartja, A vállalati felelősség 4 arca címmel. Az esemény további részében szó esik a munkáltatók és a munkavállalók kapcsolatát tükröző employee wellbeing mibenlétéről, a válság idején kidolgozott ilyen jellegű megoldások továbbélési lehetőségeiről; arról, hogy milyen helyzetben képesek a cégek - valamilyen magasabb rendű cél érdekében - a kooperációt a kompetíció elé helyezni; a vállalatok krízis idején megváltozott támogatási gyakorlatáról, és annak a civil szektorra gyakorolt hatásáról; a válság idején a cégek termék- és szolgáltatásfejlesztésében megmutatkozó innovációs lendület fenntartásának feltételeiről, lehetőségéről. A konferencia keretében sor kerül az Effekteam 2030 – A közösségi befektetések díjak átadására is.
     Az esemény részletes programja, valamint a regisztrációs lap az Effekteam Egyesület honlapján érhető el.

     Kiadó: Effekteam Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.