2020. szeptember 10., csütörtök 13:24

A Gyógyító Jószándék - DMD-Izombeteg Gyermekek Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 10., csütörtök (OS) - Az idén 18. éves Gyógyító Jószándék Alapítvány munkáját nemzetközi szinten is értékelik és elismerik. https://duchenne.hu/

        Örömmel és büszkén tájékoztatunk mindenkit, hogy sok pályázó közül a Gyógyító Jószándék Alapítványt is nyertesként hirdették ki a "PTCBio for a STRIVE for DMD Award" pályázatán! Három másik díjazott szervezettel együtt ünnepelünk: az argentin, az amerikai és az orosz Duchenne Alapítvánnyal.
     Büszkék vagyunk arra, hogy a PTCBio elismeri és támogatja az elképzeléseinket. Örülünk, hogy a 30 ezer dolláros díj segíti az DMD izombetegséggel élők és családjaik életminőségének javítását, a 18 éve elkezdett közösség-építésünk folytatását. A pályázaton nyert összegből igyekszünk megkönnyíteni a családok mindennapi életét.
     Támogatjuk az érintettek gyógytorna és gyógymasszázs kezeléseit, a lelki támogatást. Több rehabilitációs családi találkozót is tartunk. Folyamatosan tájékoztatjuk az érintett családokat a terápiás lehetőségekről, az új gyógyszerek klinikai lehetőségeiről. A Covid járványidőszakban különös figyelmet fordítunk  arra, hogy a családok érezzék: nincsenek egyedül, most is számíthatnak ránk. További információk a Gyógyító Jószándék Alapítvány honlapján és Facebook-oldalán találhatóak. A sok száz fotó talán érezteti a rendezvényeink hangulatát.

     Kiadó: Gyógyító Jószándék - DMD-Izombeteg Gyermekek Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.