2020. szeptember 11., péntek 12:12

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 11., péntek (OS) - Azonnal kezdjék el a tömeges és ingyenes tesztelést a szociális intézményekben!

    Továbbá, mivel az állam olyan protokollt alakított ki, hogy két negatív vírusteszttel lehet a két hét karantént elkerülni, elvárjuk, hogy ezek a tesztek legyenek ingyenesek, mert a magyar családok nem tudják megfizetni a két teszt árát, mint ahogy nem bírják a munkából való két hét kiesés terhét sem. Az ingyenes és tömeges tesztelésre a kormánynak rendelkezésre állnak a forrásai. Az MSZP meggyőződése, hogy most, amikor nap nap után dönt rekordot a fertőzöttek száma, nem az oligarchákra, propagandára és stadionokra kell költeni százmilliárdokat, hiszen ebből a pénzből megoldható lenne minden egyes magyar polgár ingyenes szűrése.

Az MSZP számára a magyar emberek élete, egészsége és biztonsága a legfontosabb éppen ezért úgy gondoljuk, hogy minden lehetséges eszközzel meg kell akadályozni, hogy a tavaszi tragikus események megismétlődjenek.

MSZP

Bővebb információ: Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke


     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.