2020. szeptember 11., péntek 14:14

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 11., péntek (OS) - A baloldal csak akadályozta a vírus elleni küzdelmet – Reagálás az MSZP nyilatkozatára

    A baloldal csak akadályozta a vírus elleni küzdelmet. Miközben most a védekezés fontosságáról papolnak, a járvány kezdete óta a kamuvideók, az újabbnál újabb álhírek gyártásával és a politikai támadásokkal  vannak elfoglalva. Az egészségügyi és gazdasági védekezéshez szükséges intézkedéseket, pénzügyi forrásokat sem voltak képesek megszavazni. A baloldal nem akart részt venni a járvány elleni nemzeti összefogásban, sőt a második hullámra való felkészülést is akadályozták. Ha rajtuk múlott volna se védőfelszerelések, se gazdaságvédelmi támogatások nem lennének. A Fidesz-KDNP azonban továbbra is támogatja a kormány intézkedéseit, hogy ezáltal gondoskodjunk az idősek és az iskolák biztonságáról, valamint a magyar gazdaság zavartalan működéséről, a munkahelyek védelméről.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.