2020. szeptember 14., hétfő 11:17

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 14., hétfő (OS) - A magyarok pontosan tudják, hogy Orbán hazudott a munkahelyekről

        A GKI fogyasztói bizalmi indexe szerint a magyarok egyre jobban félnek a munkanélküliségtől. Augusztus után szeptemberben is nőtt azok száma, akik nem érzik biztonságban a munkahelyüket, holott jelenleg alig vannak érvényben gazdasági károkkal járó korlátozások. Ez mindent elmond arról, hogy mennyire védte meg a kormány a magyar munkahelyeket. Orbán Viktor hiába állította szombat esti beszédében, hogy már a válság előtti szinten van a munkahelyek száma, az emberek a saját szemüknek hisznek, nem a miniszterelnöknek.
     A Demokratikus Koalíció szerint a magyarok pontosan tudják, hogy Orbán hazudott a munkahelyekről. A DK szerint a kormány kétszer is elárulta a munkából élőket: először akkor, amikor nem védte meg a munkahelyeiket, másodszor pedig akkor, amikor nem adott semmilyen rendkívüli támogatást a munkájukat elvesztetteknek. A DK szerint nekünk, európai magyaroknak is járna az Európában bevett munkahelyvédelem és válságkezelés, az Orbán-kormány azonban erre láthatóan hónapok elteltével is képtelen, ezt pedig látják és érzik az emberek is.

dr. Molnár Csaba
a DK ügyvezető alelnöke, az EP Gazdasági Bizottságának tagja

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.