2020. szeptember 14., hétfő 16:31

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 14., hétfő (OS) - Bajban ismerszik meg az ember! Cselekvés helyett ismét a kormánytól várja a megoldást Karácsony Gergely.

    A belföldi turizmussal szemben, a nagyrészt külföldiekre épülő budapesti idegenforgalom mostanra jól láthatóan beszakadt! Sürgősen kell cselekedni, hiszen jól látható, hogy a mostani helyzet befolyásolja 2021-et, sőt az azt követő éveket is. Ennek ellenére Karácsony Gergely továbbra is úgy gondolja, hogy neki semmi feladat sincs a járványhelyzet miatt kilátástalan helyzetbe került vendéglátósokkal, idegenvezetőkkel, szállodásokkal és a taxisokkal. Elfogadhatatlan, hogy a főpolgármester a budapesti gazdasági élet szereplőivel még párbeszédre sem hajlandó.

A fővárosi Fidesz-KDNP képviselőcsoport továbbra is kitart amellett, hogy Budapest különítsen el 50 milliárd forintot a meglévő forrásaiból. Ezt a pénzt pedig – a környező európai nagyvárosokhoz hasonlóan - a budapesti idegenforgalomban dolgozók, a vendéglátósok, az idegenvezetők, a szállodások és a taxisok megsegítésére kell költeni.

Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportja

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.