2020. szeptember 14., hétfő 18:25

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 14., hétfő (OS) - Így működik egy hibrid rezsim időérzéke

    Ami már eddig is mindenki számára világos volt, az a bírósági adminisztráción is végre végigfutott: Jakab Péter a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke. Nyilvánvalóan nem a véletlen műve, hogy mindez csak a borsodi jelöltállítás határidejének (2020. szeptember 4.) másnapján, 2020. szeptember 5-én vált jogerőssé.

Mint ismert, a Jobbik logója azért nem szerepelhet az időközi választás szavazólapján, mert a Nemzeti Választási Bizottság szerint szabálytalan volt a jelölés. Hiába bizonyítottuk, hogy már rég jogerőre kellett volna emelkednie Jakab Péter elnökké választásának, a jogerős végzést valahol a padláson rejtegették.

Az ilyen furcsa "véletlenek" a Fidesz-kormány hibrid rezsimjének gátlástalan befolyását és kicsinyes bosszúját igazolják. Szeretnénk megnyugtatni mindenkit: a Jobbikot senki sem fogja meghátrálásra kényszeríteni, tovább harcolunk a magyar emberek szabadságáért és jólétéért, s minden követ megmozgatunk, hogy az ellenzék közös jelöltjét győzelemhez segítsük a borsodi 6. számú választókerület időközi választásán. Hála ugyanis az ellenzéki összefogásnak, Bíró László az 5 ellenzéki párt logójával mégiscsak ott lesz a szavazólapon. A kétharmados hatalmához betegesen ragaszkodó és a borsodi közpénzszivattyús cégekhez a Koncz, illetve a Mészáros családon keresztül kötődő Orbán Viktor pitiáner húzásai ellenére.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.