2020. szeptember 15., kedd 08:52

A Miniszterelnökség közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 15., kedd (OS) - Indul a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram 2021-re szóló  pályázati időszaka

A kormány kiemelten fontosnak tartja, hogy a magasan képzett és idegen nyelveket beszélő, tehetséges 30 év alatti fiatalok a diplomaszerzés után vonzó karrierlehetőségként tekintsenek a közigazgatásra. Ennek érdekében a Miniszterelnökség a 2021-es évfolyamra is meghirdeti a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramot, amelyre 2020. szeptember 15-től jelentkezhetnek az érdeklődök az mkop.hu vagy az osztondijjelentkezes.kormany.hu  oldalon.
Az ösztöndíjat elnyerők 2021. február 1-től 10 hónapos szakmai gyakorlaton vehetnek részt – 7 hónapot belföldön, 3 hónapot pedig külföldön töltenek el –, a program teljes ideje alatt mentor segíti a fejlődésüket. Az ösztöndíj havi belföldi összege 250 ezer forint, amely adó- és járulékmentes.

Kiadó: Miniszterelnökség