2020. szeptember 16., szerda 18:42

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 16., szerda (OS) - Reagálás Orbán Viktor beszédére - Nem 19500 forintos, hanem azonnali ingyenes tesztekre van szükség!

    Szombati tévéinterjúja után Orbán Viktor ma a Facebookon jelentette volna be a kormány járványügyi döntéseit, ha lennének ilyenek egyáltalán. A folyamatos mellébeszélés után ugyanis a kormányzati "agytröszt" mára nevetséges álintézkedések sorával tudott csak előállni, amik közül az egyik legfelháborítóbb a 19500 forintos hatósági áras COVID-teszt.

A Demokratikus Koalíció szerint a piaci árnál csak alig alacsonyabb hatósági áras tesztek helyett a tesztelés azonnali ingyenessé tételére és a tesztkapacitás kibővítésére van most szükség, ahogy ezt az EU számos más államában látjuk. A magyarok ugyanis bőven megfizették már a tesztelések árát a TB-vel, amiért cserébe Orbánéktól csupán külföldre vándorló orvosokat, alulfizetett ápolókat és kivéreztetett egészségügyet kaptak.

DK Sajtóiroda
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.