2020. szeptember 20., vasárnap 09:51

Az MSZP Országos Központjának közleménye (5. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 20., vasárnap (OS) - Elfogadták az MSZP új stratégiáját, Kunhalmi és Tóth társelnökök

    A Választmány elnöke 243 vokssal, 93%-kal Hiller István lett, az Országos Etikai és Egyeztető Bizottság elnöke 235 szavazattal, 90%-kal Harangozó Tamás.
Az Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának elnöke és tagjai 251 szavazatot kaptak. Az elnök Legény Zsolt, a tanács tagjai: Dobos Adrienn, Hajmási Judit, Lóránd Gergely és Papp Ildikó.
A Felügyelőbizottság öt tagja 253 szavazattal Andó Sándor, Herczog Edit, Józsa István, Szabados József és Zágonyi Imre lettek, a póttagok Sztáray Zoltán és Balogh Sándor.

Tóth megköszönte a kongresszusi küldötteknek a rendkívüli felhatalmazást a párt céljai eléréséhez, és a párt történetének első online kongresszusának lebonyolítását.

Kunhalmi rendkívüli megtiszteltetésnek nevezte, hogy az MSZP első társelnöknője lehet. Azt mondta: a szavazati arányok meggyőző fölénye bizonyítja, hogy a párt stabil, és egysége megkérdőjelezhetetlen, valamint hogy az MSZP-nek megkérdőjelezhetetlen szerepe van a kormányváltó együttműködésben.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.