2020. szeptember 21., hétfő 11:24

A Gyógyulj Velünk Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 21., hétfő (OS) - Rehabilitációs program indult az emlőrákos nők felépüléséért. A daganatos betegeket képviselő Gyógyulj Velünk Egyesület az Egyensúly Emlőrák Rehabilitációs Program keretében abban próbál segíteni, hogy a járványhelyzet ellenére is országszerte minél több emlődaganattal szembesült nő kapjon a felépülését szolgáló támogatást. Az emlőrák felborítja a test, a lélek, a család, a mindennapok egyensúlyát, ennek visszaszerzésében nyújtanak segítséget.

        Minden emlőrákos beteg rehabilitációjának a diagnózis közlésének pillanatában meg kell(ene) kezdődnie, mert ez az egyik záloga a minél gyorsabb és teljesebb fizikai és lelki felépülésnek.
     A koronavírus miatti járványhelyzet a személyes rehabilitációs foglalkozásokat is megnehezíti, ezért a Gyógyulj Velünk Egyesület elindította az Egyensúly Emlőrák Rehabilitációs Programot. Szakorvosok, tapasztalt betegek, gyógytornászok bevonásával ingyenes online előadás-sorozatot hirdetnek, az interneten rendszeresen tartanak gyógytorna foglalkozásokat és úgyszintén ingyenes online egyéni fizioterápiás konzultációra és tanácsadásra is lehetőséget biztosítanak.

További részletek:
https://rakgyogyitas.hu/rehabilitacios-program-indul-az-emlorakos-nok-felepuleseert/

További sajtóinformáció és interjúszervezés:
B. Papp László sajtószóvivő
+3630 261-8789
sajto@gyve.hu

     Kiadó: Gyógyulj Velünk Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.