2020. szeptember 21., hétfő 11:44

A Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 21., hétfő (OS) - A békéscsabai Unicon Ruházati Zrt. tulajdonosainak kitüntetése.

        Az Unicon Ruházati Zrt. szakszervezeti alapszervezete a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezetéhez tartozó könnyűipari szervezet, az egyetlen, ahol a cég alapítója Hatos Istvánné szakszervezeti tag is volt, így több évtizedre nyúlik vissza a munkáltató és a munkavállalók kiváló együttműködése.
     A Zrt. tulajdonosai mindent megtettek a cég fennmaradása, a munkahelyek biztosítása érdekében, sikeres pályázatokkal is. Vezetősége egy család, ebből is adódóan család- és munkavállaló-barát intézkedéseket hoztak a jelenlegi pandémiás helyzetben is.
     Könnyűipari cégek közül elsők voltak, akik digitalizálták a termelést, hogy így is könnyítsék dolgozóik munkavégzését. A cég menedzserei támogatják a Szakszervezet és az Üzemi Tanács működését, kikérik a dolgozók képviseleteinek véleményét.
     A BDSZ tagsága és vezetése nevében gratulálunk a cég 70 éves sikeres fennálláshoz. Az Unicon Zrt. munkahelyeinek megőrzése és bővítése érdekében végzett kiemelkedő vezetői tevékenységéért, valamint a szociális partnerségért Elnöki elismerő oklevél kitüntetést adományozunk Hatos Istvánnak és Hatos Zoltánnak, a cég tulajdonosainak, melynek átadására 2020. szeptember 23-án kerül sor a békéscsabai üzemben.
     Köszönjük a munkavállalók nevében is a mindenkori partnerséget, továbbiakban is sok sikert!

     Kiadó: Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.