2020. szeptember 22., kedd 14:22

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 22., kedd (OS) - A baloldal ott folytatja, ahol az első hullámban abbahagyta – reagálás az MSZP és a DK nyilatkozataira

    A baloldal ott folytatja, ahol az első hullámban abbahagyta. Álságos, hogy ők beszélnek gazdaságvédelemről, miközben a munkahelyek és a családok életszínvonalát megvédő intézkedéseket, pénzügyi forrásokat a járvány kezdete óta folyamatosan elutasítják. Ha rajtuk múlna se bértámogatás, se hitelmoratórium, se adócsökkentés nem lenne. Tömegek vesztenék el a munkájukat és csőd szélére kerülne az ország, ahogy kormányzásuk alatt. A baloldalnak most is a politikai akció az első, a kamuhírek és kamuvideók gyártása, a védekezésben részt vevő járványügyi szakemberek, egészségügyi dolgozók akadályozása. Ezért most különösen fontos, hogy a Fidesz-KDNP minden támogatást megadjon a kormánynak ahhoz, hogy a magyar emberek életét megvédjük úgy, hogy közben az ország működőképességét is megtartsuk, mert Magyarországnak működnie kell!

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.