2020. szeptember 23., szerda 17:15

A Nemzeti Szakszervezet közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 23., szerda (OS) - A munkások, a dolgozók ügyét ne bagatelizálják, ne tegyék sokad rendű kérdéssé. A tömegközlekedés stratégiai ügy. Az ott dolgozók azok, akik életben tartják fővárosunk működését. Nélkülük a Főváros, gyorsuló romlásnak indul.

    Az NSZ – Nemzeti Szakszervezet tagságának képviseletében eljárva szeretném ismételten, és nyomatékosan felhívni immáron az Ön, és a Tisztelt Városvezetés figyelmét, hogy a Covid-19 járvány első hullámában kisebb eset számnál is kordonnal lezárták a közösségi tömegközlekedés eszközein az első ajtónál a járművezetői fülkéket. Ez még mindig elmaradt, aminek súlyos gazdasági következményei is lehetnek…

Tisztelt Főpolgármester Úr!

Nem értjük és nem tudjuk elfogadni az intézkedések elmaradását.
Nem értjük, mire vár a Főváros vezetése, amikor a Nagykörúton, a Baross utcában, a belváros több kerületében a kerékpár sávokat kellett felfesteni, arra egy éjszaka elég volt, hogy az intézkedését végrehajtsák.

Sérelmünknek tekintjük, hogy a helyzet komolyságára való tekintettel sem tiszteli meg a dolgozókat, tagtársainkat a Tisztelt Városvezetés, az adófizető állampolgárok által megválasztott honatyák, hogy választ adjanak számukra.

Az egyszerű emberek, az adófizetők is legalább ennyit megérdemelnének. A városvezetés, illetve szakértői a jelenlegi kimagasló anyagi elismerést, éppen az egyszerű embereknek köszönhetik, hiszen honoráriumukat éppen az Ő jóvoltukból szavazhatta meg szakértő gárdájának és Önnön magának a városvezetői kör.
    
     Kiadó: Nemzeti Szakszervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.