2020. szeptember 23., szerda 19:25

A Vidám Aprófalva Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 23., szerda (OS) - ÚJ családi bölcsődére pályáztak

    A Vidám Aprófalva Közhasznú Alapítvány sikeres pályázatának köszönhetően Pápa új családi bölcsődével gazdagodhat.
A beruházás célja a bölcsődei férőhelyek számának növelése Pápán.
Az új családi bölcsőde, két csoportszobájában 14 kisgyermeket gondoznának. Az új épületben a szükséges funkcionális helyiségeket is kialakítják. Beszerzik a bútorokat, a berendezéseket, a munkavégzéshez szükséges és kapcsolódó eszközöket, valamint a játékokat.
Az európai uniós támogatás segítségével megvalósuló családi bölcsőde megépítése hosszú távon megoldást jelent a Pápa és környékén élő kisgyermekek bölcsődei ellátására, továbbá négy új munkahelyet is teremtenek.
Az alapítvány célja ezzel a fejlesztéssel, hogy a munkába visszatérni szándékozó kisgyermekes szülőknek segítse gyermeke bölcsődei elhelyezését, és ezzel is segítve a családokat.
A kivitelező a munkálatokat tavaly júliusában kezdte meg, az új épület műszaki átadás átvétele ez év augusztusa. A több mint 49 millió forint értékű beruházás a Széchenyi 2020 Terület – és Településfejlesztési Operatív Program keretében valósul meg.

     Kiadó: Vidám Aprófalva Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.