2020. szeptember 25., péntek 11:15

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 25., péntek (OS) - Szaniszló Sándor: A XVIII. kerület 3,8 millió forintnyi gyorssegélyt folyósít az Oltalom által üzemeltetett Wesley Kincsei Általános Iskolának

        Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület DK-s polgármestere Iványi Gáborral, az Oltalom Karitatív Egyesület elnökével közös Facebook-videójában jelentette be, hogy a XVIII. kerület képviselő-testülete a mai ülésén úgy döntött: 3,8 millió forintnyi gyorssegélyt folyósít az Oltalom által a kerületben üzemeltetett, speciális nevelési igényű gyerekekkel foglalkozó Wesley Kincsei Általános Iskola és Gimnázium számára, évente pedig 1,3 millió forinttal támogatja az oktatási intézményt.
     Szaniszló Sándor Facebook-posztjában úgy fogalmazott: "Mi, európai magyarok úgy gondoljuk, a szolidaritás, az odafordulás mindennél fontosabb, és kötelességünk megvédeni a rászorulókat, akár az állammal szemben is."
     Iványi Gábor a videóban köszönetet mondott a kerület segítségéért.
     Szaniszló Sándor és Iványi Gábor videója teljes terjedelmében Szaniszló Sándor Facebook-oldalán elérhető.

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.