2020. szeptember 25., péntek 11:32

A Honvédelmi Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 25., péntek (OS) - Nemzetközi gyakorlat miatt a megszokottnál nagyobb katonai gépjárműforgalomra kell számítani az alábbi időpontokban és útvonalakon:

2020. szeptember 26-án (szombaton) 16:00 és 21:00 óra között Veszprém – Nagylak határátkelőhely (Románia) útvonalon. (Veszprém Újmajor – 830 sz. fkl. út – 82 sz. fkl. út – 8 sz. fkl. út – M7 autópálya – 62 sz. fkl. út – M6 autópálya –M8 autópálya – 51 sz. fkl. út – 52 – Solt – 52 sz. fkl. út – M5 autópálya – M43 autópálya – Nagylak határátkelőhely).
     2020. szeptember 26-án (szombaton) 19:00 és 22:00 óra között Parassapuszta (Szlovákia) határátkelőhely – Veszprém útvonalon. (Parassapuszta határátkelőhely – 2 sz. flk. út – M2 autópálya – M0 autóút – M7 – autópálya – Székesfehérvár elkerülő 8 sz. fkl. út – 82 sz. fkl. út – 830 sz. fkl. út - Veszprém ÚJMAJOR).
     Kérjük, hogy a katonai járművek, konvojok közelében fokozott óvatossággal közlekedjenek, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásuk módja eltérhet a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. Kérünk továbbá mindenkit, hogy mind a civil, úgy a katonai járművek közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembe vételével közlekedjenek. A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát. Köszönjük a lakosság megértését és türelmét!

Kiadó: Honvédelmi Minisztérium