2020. szeptember 26., szombat 15:21

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 26., szombat (OS) -

    Pénteken az Origo következett. Ott még 2018-ban írták le azt a hazugságot, hogy a Jobbik frakciójának tagjai egy hivatalos összejövetelükön Orbán Viktor mentorát, Soros Györgyöt éltették, és megünnepelték a Sargentini-jelentést. Köztudott, hogy a miniszterelnökkel ellentétben a nemzeti néppárt soha nem volt nemhogy jó, de semmilyen kapcsolatban a hazug kormánypártok által mostanra már ellenségként beállított korábbi Fidesz-főszponzorral, ezért itt sem volt más választása a bíróságnak, mint még nem jogerős határozatban a sorozatos valótlanságai miatt a pereit sorra elbukó propagandaoldal fenntartóját több százezer forintos sérelemdíj és a perköltség megfizetésére kötelezni.

A Jobbik továbbra sem fogja szó nélkül hagyni a magát kereszténynek hazudó kormánypártok folyamatos, megrendelt lejárató cikkeit, és minden esetben elégtételt fog ezeken venni a rágalmazókkal szemben!

Jobbik Magyarországért Mozgalom
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.