2020. szeptember 28., hétfő 09:27

A Fidelitas közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 28., hétfő (OS) - A Fidelitas XVII. Kongresszusának zárónyilatkozata

Zöld törpék, lila ügynökök, levitézlett vörösök, kiszínezett kisnyilasok békélnek meg Gyurcsánnyal és egymással, hogy bosszút álljanak saját sikertelenségeikért.
     Nem titkolják, hogy támogatják a bevándorlást, földönfutóvá tennék a velük egyet nem értőket, saját érdekükben felfüggeszthetőnek tartják a jogállamot, magukra hagynák a határon túli magyarokat és a családok helyett azokat támogatnák akik, nem akarnak dolgozni - mindezt mindannyiunk adójából.
     A baloldali ellenzék ismét a saját nemzetére támadna, ahogy azt bő egy évtizede és egy évszázada tették, mert ezek ugyanazok. Annak körvonala egyre tisztább, hogy kik sorakoznak a nemzeti erők ellen. Itt az idő, hogy újra rendezzük sorainkat és megvédjük az elmúlt 10 év eredményeit, ami minden magyar ember közös sikere.

Kiadó: Fidelitas