2020. szeptember 30., szerda 15:58

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 30., szerda (OS) - Vékás Sándor: Mentsük meg közösen a magyar demokrácia utolsó bástyáit!

    A Liberálisok más utat ajánlanak. Az alapoktól kell újjáépíteni az önkormányzatiságot, megerősítve az 1990-es szándékot, ezzel erős gazdasági és önrendelkezési szabadságot biztosítva a helyi közösségeknek, egyúttal garanciát adva arra, hogy ezek csorbítása soha többé ne merüljön fel.
Ennek érdekében Vékás Sándor, a Liberálisok frissen megválasztott budapesti elnöke felkéri az ellenzéki együttműködés pártjait, támogassák kezdeményezésünket egy korszerű önkormányzati program elkészítésében, amelyben mi pártok és civilek, közösen meghatározzuk a 2022-es rendszerváltás utáni önkormányzati működés valódi és teljes körű önrendelkezésen alapuló feltételeit. Készüljön ennek részeként egy Budapest program is, amelyet a majdani kormányzat a főváros partnereként, az itt élők érdekében kíván megvalósítani.
Be kell látnunk, hogy 2022 az utolsó esélyünk arra, hogy közös erővel leváltsuk Orbán Viktor rendszerét, mielőtt teljesen szétveri a magyar önkormányzatiságot, a magyar demokrácia egyik utolsó védőbástyáját!
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.