2020. október 1., csütörtök 14:03

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. október 1., csütörtök (OS) - A baloldal mindig becsapta az időseket és még a járványban is veszélyeztette őket - reagálás az MSZP és a DK nyilatkozatára

    Teljesen mindegy mit ígérget a baloldal a nyugdíjasoknak, mert mindig becsapta az időseket.  A baloldalon most is ugyanazok sorakoznak, akik sorozatos megszorításokkal nehezítették az idősek életét, elvettek tőlük egyhavi nyugdíjat, az egekbe emelték a rezsit, adóztatni akarták a nyugdíjakat, és még a háziorvos látogatását és a kórházi ellátást is fizetőssé akarták tenni a nyugdíjasoknak. A baloldal a járvány alatt is veszélyeztette az időseket, amikor nem támogatta a járvány elleni védelmi intézkedéseket. A Fidesz-KDNP kormányzása óta kiemelt megbecsülést kapnak az idősek, garantált az inflációkövető nyugdíjemelés, és a nyugdíjprémium bevezetésével az elmúlt években az időseket is részesítettük a jó gazdasági teljesítményből. Csökkentettük a rezsit és rezsiutalvánnyal is segítettük a nyugdíjasokat.  A járvány okozta nehézségek ellenére sem megszorításokkal sújtjuk az időseket, hanem januártól megkezdjük a baloldal által elvett 13. havi nyugdíj visszaépítését is.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.