2020. október 9., péntek 11:47

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. október 9., péntek (OS) - A DK reagálása Orbán Viktor rádióinterjújára - Nem látjuk a stadiont Angela Merkel kertje végében

    Úgy tűnik, hogy a magyar miniszterelnök sportot űz abból, hogy hétről-hétre egyre egetrengetőbb hazugságokkal tegye próbára a Kossuth Rádió stúdiójának mennyezetét. Orbán Viktor ma reggeli rádióinterjújában többek között azt mondta, hogy német nyelvterületen nagyobb a korrupció, mint Magyarországon.

A Demokratikus Koalíció kíváncsian várja a bizonyítékokat a miniszterelnöktől: szeretnénk látni az Angela Merkel kertjének végébe közpénzből épült stadiont, a német kormánytagok luxusjachtozásairól és helikopterezéseiről készült fényképeket, valamint a német kancellár pár év alatt milliárdossá vált családtagjait, rokonait és gyerekkori barátait. Ilyen súlyos vádakat nem illik bizonyítékok nélkül hagyni.

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.