2020. október 9., péntek 15:08

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. október 9., péntek (OS) - Ezt is megoldottuk: Meghátrálásra kényszerült Orbán Viktor kaszinófronton is!

Alig két nappal azután, hogy dr. Beleznay Zsuzsannával, a Jobbik szakpolitikusával elkészítettük, majd beterjesztettük "A játékkaszinókra és a kártyatermekre való járványügyi intézkedések kiterjesztéséről" szóló határozati javaslatunkat, az Orbán Viktor vezette maffiakormány inkább előremenekült, és kiterjeszti a szabályozást.

A kancelláriaminiszter ugyanis kénytelen volt bejelenteni, hogy a kormány döntött a kérdésben, és a kaszinóknak, játéktermeknek is zárniuk kell 23 órakor. Bizonyosan szomorúan vették tudomásul, hogy ráléptünk a tyúkszemükre, de ma már minden tájékozott ember tudja, hogy az álkeresztény Fidesz-KDNP azért próbálta elsunnyogni az ügyet, mert a baráti körök tulajdonában lévő szerencsejáték barlangoknak igyekeztek kedvezni. A filmügyi kormánybiztos halálát követő kaszinó-utódlási epizód, vagy az adriai luxusjachton orgiázó kaszinós kebelbarátok Scorsese-filmekbe illő története csak hab volt a tortán – a téma már évek óta borzolja már a kormánypárti tábor kedélyeit is.
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom