2020. október 12., hétfő 10:04

A Hungarian Business Leaders Forum közleménye
    Budapest, 2020. október 12., hétfő (OS) - Varga Mihály pénzügyminiszter is felszólal a HBLF gazdasági csúcsán - Innováció, kiberbiztonság, digitális gazdaság és egészségügy is szóba kerülnek a Hungarian Business Leaders Forum október végi gazdasági csúcstalálkozóján

        Varga Mihály pénzügyminiszter, Jaksity György, a Concorde Zrt alapítója, Virág Barnabás, az MNB alelnöke vagy Bácsfalvi András az MKB igazgatója is felszólalnak a Hungarian Business Leaders Forum egyedülálló gazdasági konferenciáján, a Global Digital Summiton.
     A szakértők a Covid-19 világgazdasági, geopolitikai, innovációs hatásai mellett az űrtechnológia, a kiberbiztonság, a digitalizáció jogbiztonságra, egészségügyre gyakorolt hatásait is vizsgálják. A csúcson a leginnovatívabb nemzetközi és hazai jó gyakorlatokat hallgathatjuk meg a magyar gazdaság, ipar, egészségügy meghatározó személyiségeitől.
     Az online találkozó lehetőséget nyújt arra is, hogy nemzetközi szakértők is csatlakozhassanak: Moszkvából Eugene Kaspersky kiberbiztonsági szakértő, Abu Dhabiból Tihanyi Norbert kriptográfia kutató, Spanyolországból Cséfalvay Zoltán, Olaszországból Raffaella Tenconi gazdaság és geopolitikai szakértők mesélnek a legújabb trendekről.
     Szó lesz az új magyar műholdról, az etikus hackerekről, a digitalizáció jogbiztonságáról és annak az egészségügyre gyakorolt hatásairól. Stump István volt alkotmánybíró a “Covid-19 és a jogbiztonság" címmel tart előadást, Poor Virág jogász a Covid-19 kontaktkutató technológiai alkalmazásainak jogi aspektusairól beszél október 30-án.

     Kiadó: Hungarian Business Leaders Forum

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.