2020. október 13., kedd 14:35

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. október 13., kedd (OS) - Ha a baloldalon múlna, már most sem lenne hitelmoratórium – Reagálás Varju László (DK) sajtótájékoztatójára

    Ha a baloldalon múlna, már most sem lenne hitelmoratórium. Elképesztő, hogy azok papolnak hitelmoratóriumról, akik egyszer már nemet mondtak arra, veszélybe sodorva ezzel a családok életszínvonalát és a munkahelyeket. Amikor ugyanis a vírus miatti veszélyhelyzet megszűnt, a baloldal Gyurcsány irányításával nem volt képes támogatni az átmeneti szabályokat, így többek között a hitelmoratórium év végéig történő meghosszabbítását sem. Most sem képesek segíteni a védekezést, nem segítenek az országnak, ehelyett kamuhíreket gyártanak. A fizetési moratórium 1,6 millió magyar embernek és több mint 60 ezer vállalkozásnak nyújt segítséget, mintegy 2000 milliárd forint értékben. A Fidesz ezért továbbra is kiáll a kormány világszerte is egyedülálló intézkedése mellett és kész minden támogatást megadni, ahhoz, hogy - a családok, a nyugdíjasok, a munkanélküliek, a közfoglalkoztatottak és a bajba került vállalkozók – esetében, januártól további hat hónappal meghosszabbítsuk a moratóriumot.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.