2020. október 15., csütörtök 11:59

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. október 15., csütörtök (OS) -

    Dr. Nagyné Berke Mónika szolgáltatásvezető az MVGYOSZ segédeszközboltjának most nyitó webáruházát mutatta be. Az online segédeszközboltban kapható lesz minden olyan termék, mely a szövetség üzletében megvásárolható, legyen szó a látássérült emberek speciális beszélő eszközeiről, nagyítókról, a Braille-írás eszközeiről, praktikus háztartási és kutyaápolási termékekről. A webáruház az MVGYOSZ honlapjáról érhető el.

A szolgáltatásvezető bejelentette továbbá, hogy az egy hónappal ezelőtt piacra dobott BlindShell Classic magyarul beszélő nyomógombos okostelefont az MVGYOSZ látássérült tagjai mostantól jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg. Az ártámogatást ráadásul azok is igénybe vehetik, akik már korábban beszerezték a készüléket.

Most jelentették be azt a pályázatot is, melyen amatőr zeneszerzők ötleteit várják a szövetség hangprofiljának megalkotására. A pályamunkákat rangos szakmai zsűri bírálja el, melynek tagjai többek között Szendi Szilvi és Peller Károly színművészek, a szervezet 2018-as centenáriumi eseménysorozatának nagykövetei. A legjobb pályaművek közül a közönség választja majd ki az MVGYOSZ hivatalos szignálját, melyet a jövőben a szervezet eseményein és online megjelenéseinek alkalmával hallhatunk.
     Kiadó: Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.