2020. október 16., péntek 13:43

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. október 16., péntek (OS) - A baloldal több ezer egészségügyi dolgozót üldözött el az országból - reagálás Varga Zoltán (DK) sajtótájékoztatójára

    Teljesen hiteltelen a baloldal az egészségügy és a szakdolgozói béremelés ügyében. Kormányzásuk alatt több ezer egészségügyi dolgozót üldöztek el az országból vagy tettek utcára, a többieket pedig megalázóan alacsony bérért dolgoztatták. A baloldal csak a kamuhírekkel és a védekezésben résztvevő szakemberek támadásával van elfoglalva, sem a veszélyhelyzet alatt, sem most nem akar segíteni az országnak. Gyurcsányék is jól tudják, hogy az ápolók és egészségügyi szakdolgozók béremelési programja jelenleg is zajlik. Azt is jól tudják, hogyha rajtuk múlt volna, akkor ápolói béremelés sem lenne, mert a baloldaliak nem szavazták meg az ezt biztosító forrásokat. 2022-ben egy ápoló átlagosan két és félszeresét fogja keresni annak, mint amennyit a 2019-ben indult béremelési program előtt keresett. Idén januárban 14 százalékkal emelkedett, novemberben pedig újabb 20 százalékkal emelkedik a bérük.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.