2020. október 17., szombat 10:18

A Klebelsberg Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. október 17., szombat (OS) - Klebelsberg Ösztöndíj Program - Meghosszabbítva 2020. október 22-ig! A Klebelsberg Központ továbbra is várja az osztatlan tanárképzésben, gyógypedagógia, illetve tanító alapképzési szakon tanuló hallgatók jelentkezését a Klebelsberg Ösztöndíj Programba (KKÖP). Mai napig több mint 600 jelentkező adta be jelentkezését, az érdeklődésre való tekintettel a pályázat benyújtási határidejét meghosszabbítottuk október 22. csütörtök éjfélig!

    Az ösztöndíjasok sikeres elhelyezkedése a Klebelsberg Központ koordinálásával a tankerületi központok együttműködésével jött létre.
A pályázatot elektronikusan és papíralapon is be kell nyújtani. A pályázatról bővebb információ a Klebelsberg Központ honlapján, a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program, illetve a Hírek menüpontokon találhatóak.
A pályázat elektronikus beadásához a KRÉTA felülete áll rendelkezésre, az ehhez szükséges belépési link is megtalálható a Klebelsberg Központ honlapján a fenti menüpontokban.
A pályázat meghosszabbított benyújtási határideje 2020. október 22. (csütörtök) éjfél. A pályázatok értékelése és elbírálása 2020. november hónap folyamán történik meg. A pályázatokról szóló döntésről, a Klebelsberg Központ a döntést követő 10 napon belül elektronikus levélben minden pályázónak értesítést küld.


     Kiadó: Klebelsberg Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.