2020. október 17., szombat 14:28

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. október 17., szombat (OS) - Orbán döntött: A járványnak működnie kell

    Az álnemzeti kormányoldal frissen benyújtott karanténszabályozási törvénye is azt támasztja alá, hogy Orbán hagyja, hogy a vírus diktálja hazánkban a tempót.

Ahelyett, hogy az ingyenes és széleskörű tesztelés megvalósításán dolgoznának, büntetésekben gondolkodnak. Úgy kívánnak védekezni ugyanis a járvány ellen, hogy minden eddiginél nagyobb bírságokat szabnak ki a magyar emberekre. A járványt nem a bírságolások felpörgetésével lehet megakadályozni, hanem tisztességes védekezés megszervezésével.

Orbán Viktor azonban döntött: a járványnak működnie kell, az országnak pedig a lassan tarthatatlan tempót kell követnie. A valódi néppárti Jobbik szerint az ingyenes és széleskörű tesztelés lehet csak a hatékony megoldás a járvány kordában tartására. Azt is javasoljuk, hogy a kormány 4 nappal hosszabbítsa meg a közelgő őszi oktatási szünetet 14 napra, ezzel is védve a gyermekeket, pedagógusokat.

Dr. Lukács László György, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselője
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.