2020. október 24., szombat 09:54

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. október 24., szombat (OS) - Éghajlatvédelmi világnap: Vigyázzunk közösen a környezetünkre, óvjuk, mert ez a mi közös örökségünk!

        Ha ebben előre tudunk lépni, akkor szinte észrevétlenül többet teszünk a föld klímájáért és a saját közvetlen környezetünkért, mint amikor globális jelszavakat hangoztatva frusztrációt és félelmet keltünk a társadalomban. Konzervatív hozzáállással sokszor többre jutunk, mert a hagyományok megőrzésében ott a tapasztalat is, amelyet a környezetvédelemben is hasznosíthatunk.
     Mi kereszténydemokraták ezt gondoljuk az igazi konzervatív környezetvédelemnek. Konzervatív női politikusként személy szerint is hiszem, hogy ha mindannyian közösségeinkben, országainkban, azaz helyben tesszük a dolgunkat és nem kizsákmányoljuk a természeti erőforrásainkat, hanem odafigyeléssel és tisztelettel használjuk azokat, akkor még az utánunk következők is olyan gyönyörűnek láthatják bolygónkat, mint ahogyan az nekünk is megadatott.

Juhász Hajnalka
a KDNP alelnöke

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.