2020. október 26., hétfő 14:05

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2020. október 26., hétfő (OS) - Válaszoljon a kormány az egészségügyben dolgozók kérdéseire. Székely Sándor, az Igen Szolidaritás országgyűlési képviselője a mai napon írásbeli kérdéssel fordult Kásler Miklóshoz, az EMMI miniszteréhez, a kérdéseket múlt héten a Magyar Orvosi Kamara állította össze.

        Székely Sándor és a pártja, az ISZOMM félelme, hogy ez az egész törvény – amit a béremelés méltányolandó szándéka közé bújtattak el – nem szól másról, mint az egészségügy privatizálásáról.
     Arról, amiről a jelenlegi kormányzó pártok 2008-ban hazug népszavazást írattak ki és a választók nagy többsége el is utasította a fizetős egészségügyet.
     Nos, abban nincs meglepő, hogy a kormány rendszeresen csúsztat és nem árulja e valós szándékát, de az egyszer már általuk elgáncsolt törvényt újra akarják éleszteni, az minden határon túlmegy!
     Székely Sándor felszólítja Kásler miniszter urat, hogy válaszoljon a kérdések mindegyikére, hogy a választók tisztán láthassák a kormány valódi szándékát!
     A kérdések megtalálhatók a képviselő közösségi oldalán és a Parlament honlapján K/13402 azonosítóval.

     Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.