2020. október 26., hétfő 16:32

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. október 26., hétfő (OS) -

        Jól mutatja az orbáni állam "buzgóságát", hogy öt év nyomozás kellett a kamupártos Seres Máriáék elleni vádemeléshez. Persze a fantomszervezeteknek van egy közös küldetésük is: zűrzavart kelteni, komolytalanná tenni a választási megmérettetést, és persze megtéveszteni a tájékozatlanabb választókat. Ez pedig egyértelműen a Fidesz és Orbán Viktor érdekét szolgálja.
     De meglehetősen átlátszóak azok a pártképződmények is, mint például a Thürmer Gyula vezette Munkáspárt, a Szanyi Tibor féle ISZOMM, a Toroczkai féle Mi Hazánk Mozgalom, illetve újabban a Volner János nevével fémjelzett Volner Párt, akik szintén az Orbán-rezsim fenntartását szolgálják.
     Nem véletlen, hogy semmiféle kormányzati igény nincs a fantompártok burjánzásának megállítására. Sőt, ahogyan a Fidesz is, úgy velük együtt a politikai szélhámosok, az álellenzéki pártok is készülnek 2022-re. Leporolják adatbázisaikat, mondvacsinált kezdeményezések mögé bújva szerzik meg a választók adatait, mint például a 153 milliós kampánytámogatással elszámolni mai napig nem tudó Gődény György, aki most éppen a COVID-szkeptikus embereket adataira repült rá. De a koronaszkeptikus biznisznél ismét feltűnt az a Seres Mária is, aki ellen 2020 júliusában különösen nagy értékű, több mint 100 millió forintos költségvetési csalás miatt emeltek vádat.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.