2020. október 29., csütörtök 12:01

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. október 29., csütörtök (OS) -

        Azonban ez is olyan "fideszesre" sikerült, a rosszhiszeműség a napnál is világosabb: miközben szimpla propaganda-célból elhitették, hogy mindenkinek jut ingyenes oltóanyag, közben a kormány – általános megrökönyödést kiváltva – einstandolt 100 ezer adagnyi Magyarországra berendelt vakcinát, mondván, majd a közellátásba juttatja.
     A hatékonyabbnak tartott oltóanyagok sorsáról azóta sem tudni semmit. Ezt kapnák az idős-, krónikus- vagy immunbeteg páciensek és a kismamák is, de a 3 évesnél kisebb gyerekeknek is csak ez adható. Feltéve ha nem kellene érte a gyermekorvosoknak közelharcot vívni, ha lenne készleten. Ha Orbán és álkeresztény kormánya nem lopta volna el. Vajon kinek, és milyen célból zsákolták be az oltóanyagot?
     A néppárti, keresztényszociális Jobbik magyarázatot követel a kormánytól: ki fogja a magyar embereket megvédeni? Nemcsak szóban, tettekben is!

Jobbik Magyarországért Mozgalom

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.