2020. október 30., péntek 12:54

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. október 30., péntek (OS) - Orbánból előjött a pocakos tábornok

        Orbán óvodásoknak nézi a magyar állampolgárokat, akiket sarokba kell állítani azért, hogy betartsák a szabályokat. Miközben a határaink túloldalán a szigorú intézkedések mellett, ingyenes tesztelésen vesz részt egy teljes ország, itthon "eljött a pillanat, hogy erőből kell betartani a szabályokat" – ahogy hallhattuk a miniszterelnöktől.
     Miközben rekordszámú a napi halálozások és az új fertőzöttek száma, 65 honfitársunk meghalt, 3286 új koronás betegből 556-an kerültek kórházba – addig Orbán arról halandzsázik, hogy majd lesz egy új vakcinagyárunk – feltételezzük, hogy Mészáros Lőrinc nevére íratva – majd egyszer valamikor.
     Orbán elhibázott válságkezelése juttatta a jelenlegi helyzetbe a magyar embereket. A magyar állampolgárok semmilyen segítséget nem kaptak eddig sem az államtól, csak a parancsok jönnek: "hordjál maszkot vagy megbüntetünk", "kötelező, de mi nem adunk", "maradj otthon a gyerekkel, keresd meg a betevőt, de bértámogatásról ne is álmodj", "ne utazz az Adriára, de majd mi nyaralunk helyetted is".

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.