2020. november 10., kedd 13:01

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. november 10., kedd (OS) - A Fidesz egyértelművé tette, hogy a válság közepén is maradnak a szándékosan magasan tartott árak, nem lesz rezsicsökkentés

    A Fidesz kedden, a Gazdasági bizottság ülésén nemet mondott a rezsicsökkentésre, amivel elárulta a családokat, a nyugdíjasokat, a dolgozókat és a munkanélkülieket egyaránt. A kormánypárti képviselők ezzel a gyalázatos lépésükkel pedig egyértelművé tették, hogy továbbra is a nyerészkedés pártján állnak. Ugyanis a mai napig nem képes magyarázatot adni a kormány arra, hogy miért tartja indokolatlanul magasan az árakat, hogy miért adja a 30-40 forintos gázt 101 forintért a háztartásoknak.

Elég volt a fideszes nyerészkedésből! Ne fizettessenek többet az emberekkel a rezsiért az indokoltnál, amikor egyre többen kerülnek nehéz helyzetbe!

Válság van, ezért az MSZP szerint mindent meg kell tenni az emberek megélhetésének biztosítása érdekében. Csökkenteni kell a terheiket és ebben a helyzetben nem jelentenek megoldást a kampányeszközként használt egyszeri rezsiutalványok. Azt akarjuk, hogy senki se kerüljön emberhez méltatlan helyzetbe azért, mert nem tudja fizetni a rezsit.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.