2020. november 17., kedd 10:20

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2020. november 17., kedd (OS) - Egyedüli pártként a Mi Hazánk szorgalmazza az igazságos szegregációt

Valójában azok a magyar családok az áldozatok, akik arra kényszerülnek, hogy más település iskolájába vigyék gyerekeiket, hogy biztonságban tudhassák őket. Egy normális országban nekik járna kártérítés.
     A Mi Hazánk szerint ki kell mondani, hogy a tisztességes, normákat betartó gyermekek jogainak érvényesítése az első, és nem nekik kell szedniük a sátorfájukat, hanem azoknak, akik képtelenek a közösségbe beilleszkedni. Ezért kívánja elérni a Mi Hazánk az igazságos szegregáció törvénybe iktatását.

Dúró Dóra
elnökhelyettes