2020. november 18., szerda 08:30

Magyarország kormányának közleménye
    Budapest, 2020. november 18., szerda (OS) - Brüsszel évek óta azon dolgozik, hogy Európát bevándorlókontinenssé tegye. A brüsszeli bürokraták most arra készülnek, hogy a tagországoknak járó pénzeket a bevándorlás támogatásához kössék. Látszólag ugyan a jogállamiságot kérik számon, de tudjuk, ma Brüsszelben csak azt az országot tekintik jogállamnak, amely beengedi a migránsokat.

    Mi, magyarok azonban erre már többször is nemet mondtunk. Nem kérünk Brüsszel bevándorláspárti politikájából, és nem kérünk a Soros-tervből sem.
A koronavírustól szenvedő Európának most nem több bevándorlásra, hanem gyors gazdasági segítségre van szüksége.  A járvány egyes európai tagállamokban gazdasági válsággal fenyeget. Az egész kontinens érdeke lenne ezen országok azonnali megsegítése. Magyarország ezért bármikor készen áll arra, hogy megszavazza a rászoruló tagállamokat segítő gazdasági tervet, pénzügyi csomagot és a költségvetést is. Azt azonban elfogadhatatlannak tartjuk, hogy ezt a kérdést a jogállamiság jelszava mögé bújva a bevándorlás ügyével kössék össze. Elutasítjuk a bevándorláspárti erők felelőtlen politikáját, ami kockára teszi a válság kezelését és aláássa Európa egységét.

 Magyarország Kormánya

--------------------------------------------------

Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.