2020. november 18., szerda 13:00

OS - JAVÍTÁS - A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. november 18., szerda (OS) - JAVÍTÁS - Reagálás Orbán Viktorra - Egy vesztest látunk, amint a sebeit nyalogatja

    Orbán Viktor ma az állami hírügynökségnek egy zavaros nyilatkozatban próbál  magyarázkodni vétója miatt. A miniszterelnök mindent mindennel kombinál, pedig a válasz egyszerű. Az Európai Unióban az elsöprő többség azért akar jogállamisági kritériumokat, mert a magyar miniszterelnök lop. Az uniós támogatások ellopásából lett euró milliárdos Mészáros Lőrinc. És az uniós támogatások ellopásából épült Orbán NER-birodalma is.

Számtalanszor láttuk már, hogyan vergődik a magyar miniszterelnök, mikor csatát veszít Brüsszelben. Most sincs ez másként. Orbán Viktor képtelen elfogadni, hogy összeomlóban van a lopásra épülő, korrupt rendszere. A jogállamisági feltételek bevezetésével ugyanis elkezdődik a NER-birodalom bukása. A Demokratikus Koalíció szerint itt az ideje, hogy Orbán haverjai helyett végre csak a magyar emberek legyenek az uniós források haszonélvezői. Ezért a végsőkig kitartunk az uniós pénzek jogállamisági feltételekhez kötése mellett.

Molnár Csaba

a DK ügyvezető alelnöke, EP-képviselője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.