2020. november 19., csütörtök 12:53

Az Áldott Kereszt Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. november 19., csütörtök (OS) - Ez nem a támadások, hanem a közös védekezés időszaka, éppen ezért összefogásra, higgadtságra és lehetőség szerint önkéntes segítségnyújtásra szólít fel a cigány Áldott Kereszt Egyesület.

    Magyarország nehéz időként él át. Ráereszkedett mindennapjainkra a koronavírus, nekünk pedig higgadtnak kell maradnunk, félre kell tennünk a sérelmeinket, és össze kell fognunk, mert csak így sikerülhet elérnünk, hogy minél kisebb veszteséggel éljük túl ezt a már-már háborús helyzetet. Hívő emberekként az Áldott Kereszt Egyesület vezetői és tagjai arra kérnek mindenkit, hogy vigyázzanak egymásra, fegyelmezetten tartsák be a kormány által előírt szabályokat, ne zaklatásként, hanem a védelmünket biztosító szolgálatként tekintsenek a rendvédelmi szervek ellenőrző tevékenységére. Az egyesület arra buzdít, hogy ki-ki lehetőségei szerint segítse a járvány elleni védekezést: ha kell,  véradással, ha kell adományokkal,  ha kell, önkéntes munkával. Az Áldott Kereszt Egyesület eddig is fontosnak tartotta a keresztény hit szerepét, még inkább igaz ez ezekben az embert próbáló hónapokban. Arra kér tehát mindenkit,  minden nap imádkozzunk azért, hogy a betegeink meggyógyuljanak, mielőbb legyen hatékony védőoltás a koronavírus ellen. Imádkozzanak orvosaink és ápolóink egészségért, és mindazokért, akik vigyáznak a közrendre, biztosítják a közszolgáltatásokat, és küzdenek családjuk megélhetéséért a munkahelyeken! Imádkozzunk, hogy a Jóisten tartsa mindannyiunkon a védelmező kezét!

Kövesi Csaba
elnök
    
     Kiadó: Áldott Kereszt Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.